december 6, 2017

Jo, du kan!

En kurs med mental träning för att hantera situationer där din nervositet begränsar dig!

Vad är det som händer med dig i tävlingssituationen i det ögonblick då du ska prestera som bäst? Plötsligt är du inte ditt glada positiva jag utan en stel pinne med en helt annan röst och kroppsspråk… Även om du älskar det du håller på med så kanske det finns bitar som ligger i vägen för att du ska kunna prestera på topp när det verkligen gäller, bitar som du genom träning kan förbättra hos dig själv!

Mental träning innehåller många verktyg som kan bidra till att du bättre kan hantera den situation du befinner dig i, kanske i en tävlingssituation. Oavsett vilken idrott eller vilken verksamhet du utövar så finns det säkert situationer där du skulle vilja kunna hantera din stress och nervositet bättre.

På den här kursen går vi igenom ett antal delar som är viktiga för att skapa mental styrka, minska nervositeten och förbättra ditt fokus. Därmed kommer du att kunna prestera som bäst när det gäller. Du kommer att få flera praktiska övningar som du kan använda direkt och sedan utveckla vidare genom fortsatt långsiktig träning. Detta är en kurs för att lyckas nå mål, ha roligt och må bättre på vägen dit!

”Kursen har givit mig värdefulla verktyg och insikt i hur jag kan påverka mitt agerande i olika situationer.”
Lena Hällgren
”Fick flera bra verktyg med mig från kursen som hjälp för att kunna hålla fokus även under press på tävling”
Alf Oskarsson

 

 

 

Kursen innehåller bland annat följande;

  • Metoder för mental styrka
  • Fokus & kontroll
  • Hantera nervositet
  • Sätta mål och ha kul på vägen dit

Boka en kurs!
Kontakta oss om du vill att vi kommer till din klubb och genomför en kurs.

Kontakta oss >>> klicka här <<<

Varmt välkommen!
Åsa & Janne