Våga drömma

Att ha drömmar, ta sig utanför den egna komfortzonen, testa vingarna, kasta loss, man lever bara en gång….allt detta har jag funderat mycket på de senaste åren. När är det ”rätt tid” för förändring?! När är det läge?

Nånstans långt inne i magen så tror jag att man vet…..det känns……om man bara vågar känna efter…! Just det kan vara nog så svårt ibland.

För snart 2 år sedan tog jag ett beslut att våga känna efter och följa min dröm! Efter 30 år inom bank- och finansbranschen sa jag upp mig och påbörjade två utbildningar, en till ICC Coach och en till Massageterapeut. Vilken resa! Nya vänner, ny kunskap, nya utmaningar, dra igång en verksamhet….jag är på väg mot en vardag där jag jag känner att jag kan göra stor skillnad….för riktiga människor!????

Nu är har jag klarat av två delmål, certifierad Coach samt diplomerad och certifierad Massageterapeut!! Nu är det dags att känna stor stolthet och fira!!????????

Nu fortsätter resan!! Janne och jag driver tillsammans Bra Livsutveckling! Vi erbjuder coaching, utbildningar i personlig utveckling bl.a. just om att sätta mål och njuta på vägen dit. Därutöver finns jag halva min tid på Kungsbacka Hälsocenter då jag jobbar som Massageterapeut! Det är denna gemensamma verksamhet som vi nu fortsätter att utveckla!

Mot nya mål, nya drömmar och nya utmaningar! Vårt gemensamma mål är att utveckla en verksamhet som bidrar till en bra livsutveckling för människor, företag och organisationer. Samtidigt som vi ska fortsätta att ha en bra känsla i magen – det ska kännas rätt!

Vi har även satt upp några personliga utmaningar och mål som vi återkommer till framöver!

Ett av våra mål är att leva som vi lär!????