april 20, 2018

Friskvårdsregler

Är vårt arbete friskvård?

Vi tycker att allt i vårt arbete borde vara friskvård. Det gör vi för att vi vet att resultatet av vårt arbete leder till att du mår bättre. Både mentalt och fysiskt. Vad är väl det om inte friskvård? (Klicka gärna på bilderna så kommer ni till våra samarbetspartners).

Skatteverket har lite andra definitioner men vi är glada att några av de insatser vi gör klassificeras som friskvård enigt dem. Det är massage*, det är stresshantering genom mental träning och fotmassage :-).

När det gäller coaching så räknas det inte som friskvård – oavsett om det gäller fysiskt träning eller mentalt välbefinnande…

Arbetsgivaren kan skatte- och avgiftsfritt ge sina anställda möjlighet till enklare slag av motion och friskvård på arbetsplatsen. Om du klickar på Skatteverkets bild här på sidan så kan du läsa allt om detta.

*”Massage – syftet med massagebehandlingar ska vara att lindra spänning i muskulaturen till exempel på grund av ensidigt eller tungt arbete, till exempel kontorsmassage, kroppsmassage, shiatsumassage. Även massagebehandlingar av enklare slag utförd av naprapater och kiropraktorer ingår.”

Kontakta oss om du vill boka massage, mental träning som stresshantering eller varför inte en coach som stödjer dig i ditt arbete till välmående.

Vi hörs & syns!
Åsa & Janne