februari 12, 2021

Mental träning – en kort kurs i 6 steg för att slappna av och må bättre.

En individuell kurs anpassad just för dig!

Många av oss går omkring och har en hög spänning i kroppen fast vi tror att vi är avspända. Vi mår dåligt och det bidrar till en känsla av stress. Under den här kursen kommer du att lära din kropp vad en avspänd och skön kropp är genom att träna muskulär avslappning. Våra kroppar har många gånger ”glömt bort” hur det är att vara avslappnad på riktigt. Målet med kursen är att du ska lära dig känna igen signalerna när din kropp är spänd och att du ska få kunskap om hur du då kan sänka din spänningsnivå.

Kursen innehåller följande 6 steg.

  1. Introduktion (träff på Kungsbacka Hälsocenter)
  2. Muskulär avslappning (träning på hemmaplan + digitalt möte vid 1 tillfälle)
  3. Mental avslappning (träning på hemmaplan + digitalt möte vid 1 tillfälle)
  4. Självbildsträning (träning på hemmaplan + digitalt möte vid 1 tillfälle)
  5. Målbildsträning (träning på hemmaplan + digitalt möte vid 1 tillfälle)
  6. Starten på det nya livet (träff på Kungsbacka Hälsocenter)

Mental träning innebär systematisk, metodisk träning som görs under en längre period. De vanliga effekterna av mental träning är att du sänker spänningsnivån i kroppen och därmed sänker stressnivån i både kropp och knopp. Du använder både din tid och energi effektivare, sover bättre och känner dig piggare.

Kursen är individuell, vilket innebär att det är endast du och jag som träffas. Det gör även att vi kan anpassa datum och tid för träffarna så att det passar dig. Första och sista tillfället är ca 60 min och de övriga ca 30 min, beroende på hur mycket tid som behövs. Mellan tillfällena har du möjlighet att maila mig och ställa frågor om du har funderingar eller fastnar i något moment.

På grund av pandemin kommer fyra av kursens tillfällen genomföras digitalt, via Zoom, FaceTime eller vad som fungerar bäst. Vid det första och avslutande tillfället träffas vi dock ”på riktigt” eftersom vi tycker att det fysiska mötet är väldigt viktigt. Vi träffas då på Kungsbacka Hälsocenter, vi vidtar där hela tiden åtgärder för att minska smittspridningen.

Pris: 2.900 kr inkl. moms. Träningsprogram ingår i kursen.

Kontakta mig via email info@bralivsutveckling.se

Vi syns!
Janne Lundgren
Mental tränare & ICC Certifierad Coach