april 20, 2018

Sommar på Öland

Nu är det sommar, nu är det sol, nu är det ko…. i hagen!

Massage & Coaching på Öland!
Ja nu flyttar vi vår verksamhet till norra Öland. Vi är på plats från måndag den 9 juli till fredag den 10 augusti. Vill du boka massage så kommer Åsa att finns på Calles Hälsocenter i Löttorp. Janne tar emot coachklienter under samma period så det är bara att du hör av dig så bokar vi in en tid >>> läs mer om coaching här <<<

Mer information från Åsa om massage
Lyssna på din kropp, den ska hålla länge! Idag konstaterar forskare världen över att massage påverkar det autonoma (icke viljemässiga) nervsystemet, hormoner som ger lugn frigörs, blodcirkulationen ökar och musklernas spänning minskar.

Massage hjälper dig att hantera och förebygga muskelspänningar i kroppen, lindra huvudvärk, stelhet, stress, dålig sömn och en mängd andra bekymmer. En klassisk massagebehandling passar för så gott som alla. Träningsvärk – massage har god effekt och bidrar till att mjuka upp spända muskler. Dina önskemål och behov styr behandlingen!

Jag är diplomerad Massageterapeut via Axelsons Gymnastiska Institut och certifierad Massör via branschrådet Svensk Massage. Under v 28-32 i sommar kommer jag att finnas på Calles Hälsocenter i Löttorp! Du hittar bokningsbara tider här >>> tider för massage <<<

Välkommen!
Åsa

Priser
50 minuter: 550:-
25 minuter: 350:-

Olika former av behandlingar

Klassisk massage – Avslappnande massage
En behandling som hjälper dig att hantera och förebygga muskelspänningar, lindra huvudvärk, stelhet, stress, dålig söm och en mängd andra bekymmer.

Behandling av specifikt problemområde, tex rygg, nacke axlar eller ländrygg
Under behandlingen utförs töj- och rörlighetstester. Därefter utförs triggerpunktsbehandling, töjningar och massage. Du får även med dig tankar och övningar att arbeta vidare med hemma.

Käkledsbehandling
Käkleden är en av kroppens allra viktigaste leder, kanske den viktigaste. Spända käkmuskler bidrar direkt till huvudvärk, nackvärk och spända axlar. Behandlingen syftar till att få käkmusklerna att slappna av vilket bidrar till att även andra muskler i kroppen slappnar av.

Taktil massage (endast 50 min)
En mjuk massagebehandling där stillhet, trygghet och lugn är en viktig del. Denna massage består av strykningar i ett jämt och lugnt tryck enligt ett bestämt och harmoniskt mönster. Taktil massage är effektiv mot tex sömnproblem, stress, oro, smärta mm. Behandlingen gör även nytta hos den som är utmattad och nedstämd.

Presentkort
Missa inte att du även kan köpa presentkort till Nära & Kära! Detta present kort kan även användas hos mig på Kungsbacka Hälsocenter där jag finns övrig tid på året.

Mottagning:
Calles Hälsocenter, Löttorp (fd Hälsans Hus), Förrådsvägen 9

Boka tid
Hittar du ingen tid där som passar, hör av dig så försöker jag lösa det!
Mail: asa@bralivsutveckling.se eller sms: 0706-345706

Villkor
Avbokning ska göras senast 24 timmar innan bokad tid.
Mail: asa@bralivsutveckling.se eller sms: 0706-345706