mars 24, 2017

Tävlingslydnad

Inbjudan till en helg med TÄVLINGSLYDNAD för hundförare!

Tävlingslydnad för hundförareDenna kurs har inriktning på Klass 1 och Klass 2.
Kungsbacka 10-11 juni 2017, kl 10-16 båda dagarna.

Kursen passar dig som har tävlingsambitioner och som redan är igång med träning och tävling. För att få ut så mycket som möjligt av kursen bör din hund kunna arbeta på ett bra sätt i närheten av andra hundar. Du bör ha ett godkänt resultat från tidigare Lydnadsklass 1 alt. uppflyttningsresultat från nya Startklassen.

Vi kommer att arbeta med momenten i Klass 1 och Klass 2 och vi kommer att blanda teori och praktik. Vi går igenom momentens olika beståndsdelar och hur man kan lära in de olika delarna. Vi kommer även att gå igenom hur momenten skall se ut när de är färdiga. Vi går igenom regler och andra förberedelser inför tävling. Vi har gemensamma teorigenomgångar och arbetar sedan i grupper om 2-3 ekipage per grupp. Målet är att alla deltagare efter helgen ska ha en individuell plan på hur de går vidare i sin träning.

Både under lördagen och söndagen kommer vi att ha ca en timme med fokus på den mentala delen vad gäller dig som förare! Det blir en föreläsning som varvas med praktiska övningar. Verktyg som du kan fortsätta att öva på hemma och sedan använda i tävlingssituationen! Dessa föreläsningar kommer att hållas av Janne Lundgren som är mental tränare och coach och som även håller kurser i Tävlingspsykologi.

Instruktör: Åsa Elgqvist Lundgren

Jag har varit aktiv i SBK sedan början av 90-talet. Förutom att jag tränar och tävlar lydnad och spår med våra två hundar så är jag utbildad instruktör och lärare inom SBK. Jag har genom året hållit alla typer av kurser, från valpkurser till rena tävlingskurser samt kurser i Tävlingspsykologi.

Pris: 1595:- inkl moms. I priset ingår fika och lunch båda dagarna. Max 8 deltagare. Kursen kommer att hållas på Kungsbacka Brukshundklubbs område.

VÄLKOMMEN!!

Anmälan skickas senast den 29 maj till: asa@bralivsutveckling.se

I anmälan vill jag att du skriver:

  • Ditt namn, din adress, mobilnummer och mailadress
  • Eventuella allergier eller annat med tanke på mat och fika
  • Din hunds namn, ras och ålder
  • Tävlingar du genomfört med denna hunden
  • Tidigare tävlingserfarenhet
  • Om det i övrigt är något speciellt jag bör veta om dig och din hund

Varmt välkommen med din anmälan,
Åsa